Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Füme
Leröy Somon Füme Kırıntı
Üretim Detayı | Fileto edilmiş somon balığı etinin kılçık ve derisinin alınarak kuru tuzlanması, dumanlanması, soğutulması ve küçük parçalar halinde vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür. | ||
---|---|---|---|
Ambalaj | Sabit ağırlıklı, 500 g ve 1000 g | ||
Raf Ömrü | Taze 0ºC / +4ºC’de 30 gün Donuk -18ºC’de 12 ay |
||
Koli Ağırlığı | 500 g & 1000 g; Sabit ağırlıklı, 20 kg | ||
Koli Ambalajı | Beyaz karton kutu, markalı | ||
Etiket Bilgileri | SOMON FÜME KIRINTI İçindekiler Muhafaza derecesi Besin Değerleri (100 g) Üretim Parti No. Üretim izin tarih ve no. Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi Net Ağırlık |