Ürünler

Haberler

Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Füme

Leröy Somon Füme Kırıntı

 
 
Üretim Detayı Fileto edilmiş somon balığı etinin kılçık ve derisinin alınarak kuru tuzlanması, dumanlanması, soğutulması ve küçük parçalar halinde vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür.
Ambalaj Sabit ağırlıklı, 500 g ve 1000 g
Raf Ömrü Taze 0ºC / +4ºC’de 30 gün
Donuk -18ºC’de 12 ay
Koli Ağırlığı 500 g & 1000 g; Sabit ağırlıklı, 20 kg
Koli Ambalajı Beyaz karton kutu, markalı
Etiket Bilgileri SOMON FÜME KIRINTI
İçindekiler
Muhafaza derecesi
Besin Değerleri (100 g)
Üretim Parti No.
Üretim izin tarih ve no.
Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi
Net Ağırlık

Ürün Kataloğumuz için tıklayın